Dag van de Code

Op 4 juli vieren we de jaarlijkse Dag van de Code. Op deze dag zetten we de spotlights op mooie maatschappelijke initiatieven binnen onze sector. Hoe dragen onze leden samen met andere stakeholders bij aan Passende Zorg?

Dag van de Code 040723 (2)_Tekengebied 1_Tekengebied 1

Na een knallende Keynote is de vloer voor onze leden. Hoe zetten ze zich samen met zorgpartners in voor beschikbaarheid en toegankelijkheid tot nieuwe geneesmiddelen, en daarmee voor Passende Zorg? In pittige duo-pitches nemen ze ons mee naar succesvolle samenwerkingen. Laat je inspireren door verrassende verhalen en postersessies over best practices! 

Zien we u daar?

De Dag van de Code vindt plaats op dinsdag 4 juli 2023 van 14:30 tot 17:15 uur bij Boehringer Ingelheim in Amsterdam. Noteert u alvast de datum in uw agenda? Via onderstaande aanmeldknop is inschrijven al mogelijk. We kijken uit naar uw komst!

Na afloop zetten we discussie voort tijdens een netwerkborrel. Meer informatie over de invulling van het programma volgt binnenkort. De Dag van de Code is een jaarlijkse bijeenkomst voor leden en stakeholders.

Datum en tijdstip

2023-07-04T14:30:00

200619_LOGO_CODE_NW

Locatie

Boehringer Ingelheim, Amsterdam