Online Nieuwjaarsevent YIM

YIM blauwe achtergrond

De toekomst van de samenwerking tussen zorgverleners en de farmaceutische industrie.

Wij zijn opgegroeid in een globale en dynamische samenleving, waarbij we continu in verbinding staan met elkaar. De digitale mogelijkheden lijken oneindig en de COVID-19 pandemie heeft laten zien hoe snel en efficiënt samenwerkingen kunnen worden opgezet, mede dankzij de vergaande digitalisering.

Dit is medebepalend voor de visie van de YIM op samenwerking. Een open dialoog is de context waarin ons Visiedocument is geschreven. Die insteek schept vertrouwen. Dat vertrouwen is de basis voor een gezamenlijke, oplossingsgerichte aanpak voor de problemen van de toekomst. Maar hoe ziet die toekomst van de samenwerking tussen de zorgverleners en de farmaceutische industrie er eigenlijk uit? Dit onderwerp staat centraal tijdens het online Nieuwjaarsevent op 9 februari.

Tijdens deze avond zal samhealth meer vertellen over hun onderzoek naar de gewenste communicatiekanalen en samenwerkingen met zorgprofessionals. Vervolgens zal prof. dr. Michiel Rienstra (UMCG) meer vertellen over zijn visie op samenwerking met de farmaceutische industrie in de toekomst, onder andere aan de hand van stellingen. We sluiten de avond af met een discussie en online borrel.

Schrijf je nu in voor het online event op 9 februari 2022!

Datum en tijdstip

2022-02-09T17:00:00

YIM website

Locatie

Online event via Zoom