YIM “Online event Transparantie”

In het Visiedocument 2.0 van de Young Innovators of Medicines noemden we het thema transparantie, onder de pijler samenwerking als één van de belangrijke onderwerpen waarvoor wij staan. Het is ons doel om een brug te slaan tussen enerzijds de begrijpelijke kritische geluiden over onze sector en anderzijds de bedrijven achter deze innovatieve therapieën. Dit doen we onder andere door de dialoog hierover aan te gaan, zoals in ons volgende YIM-event over transparantie. Graag nodigen we je uit voor een constructieve en interactieve lezing over dit onderwerp.

Inhoud

Deze online lezing door gezondheidseconoom Marc Pomp gaat over transparantie in de farmaceutisch sector in de brede zin. Diverse onderwerpen uit de praktijk worden geïntroduceerd  met in totaal vier rollenspellen, gespeeld door YIM’ers van de debat & advies (D&A) werkgroep. Vervolgens worden deze voorbeelden door Marc besproken en biedt hij handvatten om op een genuanceerde manier het gesprek aan te gaan. Het uiteindelijke doel van de sessie is om young professionals binnen de farmaceutische sector te voorzien van feiten en argumenten om het gesprek op een positieve en constructieve manier te voeren.

Aanmelden

Tijdens dit interactieve evenement kan je vragen stellen aan de sprekers, via de chatfunctie. Aanmelden kan via de aanmeldknop op de pagina. Deelnemers ontvangen kort voor het live event een linkje voor online toegang.

Doelgroep

Young professionals werkzaam in de farmaceutische sector.

Datum en tijdstip

2021-12-08T17:00:00

Locatie

Online event via Zoom