YIM Zomerevent

De werkgroep Interactie van de Young Innovators of Medicines organiseert op 26 augustus 2021 een  zomerevent dat in het teken staat van succesvol (online) netwerken.

Netwerken was de afgelopen periode, als gevolg van de coronamaatregelen, een stuk lastiger. Dat gold ook voor de events van YIM, waar normaal veel ruimte is voor netwerken met collega’s van andere lidbedrijven. We gaan de schade inhalen tijdens het komende zomerevent, waarin we onze skills in netwerken zullen opfrissen en aanscherpen. Meld je dus aan, en grijp deze kans om je als professional binnen de geneesmiddelensector zowel zakelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen op het gebied van online netwerken!

Sprekers
Tijdens deze avond zal Véronique Hoex, trainer & coach Expert Academy, meer vertellen over succesvol netwerken, waarbij de nadruk ligt op online netwerken. Daarna kunnen we zelf aan de slag met behulp van een externe partij. Tijdens de verschillende rondes zullen we gebruik maken van de stellingen uit het Visiedocument.

Het wordt een interactieve en inspirerende avond waarin wij meer leren over succesvol (online) netwerken en ook eindelijk weer gelegenheid hebben om met elkaar te netwerken.

Aanmelden
Meld je aan via de aanmeldknop in de rechterkolom. Je ontvangt een bevestiging in je mail. Kort voor het event, sturen we je een linkje voor online toegang.

Werkgroep Interactie
Mariëlle van der Deijl

Marijn Schouten

Daphne de Jonge

Roel Pieters

Naomi van der Linde

Datum en tijdstip

2021-08-26T17:00:00

Locatie

Online event via Zoom